Kunstformidling

Min faglige baggrund er en kunstnerisk uddannelse, en læreruddannelse med billedkunst og håndarbejde som liniefag samt en pd i billedkunst og æstetik.

Jeg er passioneret optaget af kunst, faglig formidling og billedpædagogik og har både uddannelsesmæssigt og arbejdsmæssigt lagt mit engagement indenfor dette område i hele mit liv. Jeg laver kurser og undervisningsprojekter for børn, unge, pædagoger og lærere indenfor skole- og daginstitutionsområdet samt kulturinstitutioner som f.eks. biblioteker, museer og kulturskoler. Og jeg laver malekurser for kunstinteresserede voksne.

Min store interesse ligger i at udvikle kompetencer igennem kunstforløb, som knytter faglighed og kreativitet sammen. At planlægge og udføre forløb, som vækker motivation og kreativitet – samtidig med, at faglig og personlig udvikling finder sted.

I forhold til skoler og daginstitutioner er det et sigte at omsætte undervisningsmål til praksis: At igangsætte faglige og pædagogiske kreative læringsprocesser, der arbejder målrettet hen imod at kvalificere børnenes individuelle faglige og sociale udvikling, læringsmålene for det enkelte barn. Og at arbejdsprocesserne er interessante og levende for børnene, så de er drevet af motivation og glæde i den proces.

Faglig profil: http://www.linkedin.com/pub/mette-wille/a/56/580

Kontakt mig på: kontakt.mettewille@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s