Kunsttryk, signerede og indrammede: 500,-

“Konturen er for mig både en måde at afgrænse og definere former og detaljer på, men samtidig spiller stregen som selvstændigt element også en væsentlig rolle. Særligt i mine akvareller, hvor stregen tegner følelserne og stemningen i billederne, og farverne giver det kraft og udtryk. Jeg arbejder ofte med blyant og meget tynde pensler i akvarellen, så jeg kan bruge stregen, som er helt essentiel for mig. 

I arbejdet med farverne bevæger jeg mig ofte i det meget farvemættede og strålende farver, men også med plads til det mere sarte og helt åbne områder uden farver overhovedet.   Jeg opfatter mig selv som kolorist, og farvens betydning er lige så stor for mig som stregens.

I mine billeder vil man kunne genkende mennesker, dyr og landskaber gengivet i et frit, intuitivt, åbent og ekspressivt udtryk.”

(Mette Wille, 2021)

Billie Holiday
Compassion
Flowers from the inside
Light Carrier
Magnolia Girl
Nature Spirit
Shakespeares Girl
Ne me quitte pas
Outside inside or the mirror
Pregnancy
The Butterfly
The Performer
The Poetry of Hope
The Passion
The Tempter
Young Kiss
Punk Soul
Nature Spirit

Poetry of hope
Magnolia Girl
The butterfly
Compassion
Billie Holiday
Ne me quitte pas
Shakespeares Girl
Pregnancy
Flowers from the inside
Light Carrier
The Tempter
Young kiss
Passion
The Leap
Woman with butterfly pelvis
Outside Inside
The Performer