Kunsttryk, signerede og indrammede: 500,-

“Konturen er for mig både en måde at afgrænse og definere former og detaljer på, men samtidig spiller stregen som selvstændigt element også en væsentlig rolle. Særligt i mine akvareller, hvor stregen tegner følelserne og stemningen i billederne, og farverne giver det kraft og udtryk. Jeg arbejder ofte med meget tynde pensler i akvarellen, så jeg kan bruge stregen, som er helt essentiel for mig. 

I arbejdet med farverne bevæger jeg mig ofte i det meget farvemættede og strålende farver, men også med plads til det mere sarte og helt åbne områder uden farver overhovedet.   Jeg er kolorist, og farvens betydning er lige så stor for mig som stregens.

I mine billeder vil man møde mennesker, dyr og landskaber gengivet i et frit, intuitivt, åbent og ekspressivt udtryk.”

(Mette Wille, 2021)

Billie Holiday
Compassion
Light Carrier
Magnolia Girl
Nature Spirit
Shakespeares Girl
Ne me quitte pas
The Butterfly
The Performer
The Poetry of Hope
The Passion
The Tempter
Punk Soul

Woman with butterfly pelvis
Outside Inside